Tips på uppkommande serier (2)

 
4. CLOAK & DAGGER
 
Det här är också, precis som med Still Star-Crossed, en serie jag är väldigt skeptisk gentemot. Främst eftersom att huvudrollerna är väldigt unga, och att jag inte har sett dem någonstans innan. Men Marvel brukar vara väldigt bra med sina castingbeslut. Men jag har även problem med trailern, då jag inte riktigt tycker om hur allt ser ut. Tror helt enkelt inte att det här kommer bli den bästa uppkommande Marvel-serien, men att den fortfarande har potential. Därför är den med här främst, eftersom att jag inte har någon aning huruvida jag kommer tycka om den eller inte.
 
 
5. THE GOOD DOCTOR
 
Det här är lite ut av en överraskning för mig på den här listan. Hade hört talats om den, eftersom att vi har Freddie Highmore i huvudrollen. Men annars hade jag ingen aning om vad det här faktiskt var för något. Men nu har vi fått en trailer och allt vi behöver, och jag tycker The Good Doctor ser jätte bra ut. Serien handlar kort och gott om en läkare som har Savantsyndrom, och inte kan relatera till någon. Visst låter det intressant? Det är en re-make, så det finns redan en serie med samma namn.
 
 
 6. STILL STAR-CROSSED
 
Den här serien kommer faktiskt om mindre än två veckor, vilket känns overkligt eftersom att det inte finns någon hype överhuvudtaget kring den. Still Star-Crossed kommer att utspela sig efter Romeo och Julia's dödsfall i Verona, när familjernas rivalitet blir ännu värre. Det är även en serie som Shonda Rhimes är med och skapar, så jag ser fram emot denna jätte mycket. Tycker hittills att kostymerna ser bra ut, och att själva Verona ser fantastiskt ut. Men sedan har jag problem med själva handlingen, och karaktärerna. Så vi får se. Men jag hoppas verkligen på denna. 
 
Det här är del 2 (del 1 här) av mina tips på uppkommande serier. Ska ni se några av dessa?  
 
Postat av: Lena

Still Star Crossed kan bli väldigt bra om det görs på ett bra sätt, men efter att ha sett trailern tror jag det kan fungera. Ska bli roligt att se Torrance Coombs i något nytt efter Reign. Såg även Anthony Head skymta förbi i trailern och det är ju alltid ett stort plus! :D

Tack för tipset hade totalt missat detta! <3

Svar: Ja men han ser så löjlig ut!!!! Coombs alltså. Kan inte ta honom seriöst. Men hoppas verkligen på denna serie, annars. Läste Romeo och Julia för någon vecka sedan och tyckte faktiskt om den. Så hoppas detta kan fylla mitt tomrum efter boken!
Emelie Karlsson

2017-05-20 @ 16:12:59
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Seriemorsan

Hm, ingen som jag direkt kände för så men man vet ju aldrig!

Svar: Nej! The Good Doctor är nog det ändra säkra kortet här. Men jag håller även tummarna för Still Star-Crossed!
Emelie Karlsson

2017-05-20 @ 17:13:31
URL: http://seriemorsan.blogg.se
Postat av: Flisan

sv: Life sentence är en serie som jag kmr att börja följa iaf hehe dd? :D

Svar: Ja, jag kommer också börja följa Life Sentence. Resten kommer jag nog ge 1-2 avsnitt!
Emelie Karlsson

2017-05-20 @ 17:59:30
URL: http://nouw.com/lifeandtv
Postat av: Lena

Har inte vågat kikat närmre haha men det kanske stämmer får vänta och se helt enkelt :P

2017-05-20 @ 21:07:05
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Saras serieblogg

Jag kan ju säga att åtminstone JAG hypar still star-crossed som f*n :D Då den har Shonda Rhimes namn på sig är jag oerhört intresserad. Serien har varit i görningen så länge!

Svar: Ja??? Precis!! Känns som att den är lite "undangömd", att ingen riktigt vet att den kommer. Men är sååå glad att du också är hypead!! Som du säger så har den ju varit på g jätte länge! Hoppas verkligen att den blir bra!


Kommer vara roligt också att se om serieskaparna lägger sig på en familjs sida, så att de berättar utifrån en familj. Eller om man själv får välja vilken man tycker om bäst!!
Emelie Karlsson

2017-05-21 @ 12:27:26
URL: http://seriereflektioner.blogg.se
Postat av: Karin

Just nu bara the Good Doctor pga Freddie Highmore.

Svar: Ja, haha, främsta anledningen varför en är intresserad att se serien!
Emelie Karlsson

2017-05-21 @ 15:41:33
URL: http://karinsuniversum.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: