Filmrecension: christmas in homestead

 
 

One of the most famous actresses in the world heads to the Christmas-obsessed town
of Homestead, Iowa, to shoot a holiday-themed movie. She is thrown for a loop when a romance
brews between her and local inn keeper and single dad, Matt. As she gets a taste of small-town life,
she discovers the true meaning of Christmas


 
Det finns otroligt många positiva aspekter till Christmas in Homestead. Den utspelar sig i en liten stad som älskar julen först och främst - men den har även Michael Rady, är modern och använder sig av ett otroligt välskrivet manus. Men det är dock inte allt. För filmen utstrålar något speciellt - något som julfilmer behöver. Det finns alltid en "känsla" i julfilmer, en sällsynt känsla som hittas i bland annat Love Actually och The Holida - men den här filmen har den. Så Christmas in Homestead blir alltså lite av en perfekt julfilm.
 
Känslan kan nog egentligen beskrivas som "äkta" - för det är vad den här filmen är. Det kommer alltid klagomål om att filmer är pinsamma eller att karaktärer faller för varandra alldeles för fort - men är det inte så det är i verkligheten då? Livet är ofta pinsamt. Livet går ofta fort. Det är vad Christmas in Homestead visar upp - och det är det som gör den så äkta (verklig) som den faktiskt är.
 
En äkta film drivs dock oftast av äkta karaktärer, genuina karaktärer, vilket vi självklart också hittar i den här filmen. Taylor Cole, Michael Rady, Katrina Norman och Brooklyn Rae Silzer. Så heter skådespelarna som gör Christmas in Homestead till vad den faktiskt är. Vissa (alla förutom Rady) visste jag inte vilka dem var innan jag såg den här filmen - men nu har dem lämnat avtryck. Det är namn jag inte kommer glömma på direkten. När för en själv okända skådespelare skapar magi utav en liten budget - då vet man att något är rätt.
 

BETYG: 4/5

Crossover-vecka (1) | supergirl

 

Eliza comes to town to celebrate Thanksgiving with her daughters. Alex decides it’s time to come
out to her mother; Kara is shocked when Eliza suggests Mon-El has feelings for her, and Winn and
James consider telling Kara the truth about the Guardian. Meanwhile, CADMUS unleashes a virus that
instantly kills any alien in the vicinity so Kara enlists an unexpected ally – Lena Luthor. The epic
superhero crossover kicks off tonight when Barry Allen and Cisco Ramon seek Kara’s help with
an alien invasion on their Earth.

 
Nu förstår jag varför Supergirl's avsnitt hade en avvikande titel ifrån de andra som har samma namn. Det här var knappt ett crossover-avsnitt alls! Det är faktiskt riktigt tråkigt när dem gör så här - jag menar, jag visste att enbart Flash och Cisco skulle vara med vilket är underexalterande i sig, men det här? Det här var knappt värt att ha med i våran crossover-vecka. Först och främst kom varken Flash eller Cisco för ens i sista minuten. För det andra var avsnittet i sig inte alls intressant!
 
Serien Supergirl är verkligen lika varje vecka och det är det som är så tråkigt. Kara håller något pinsamt tal, Mon-El gör något fel, Alex pratar om sin nyfunna sexualitet till Maggie. Inget är någonsin nytt under säsong två känner jag - vilket är tråkigt! För i en crossover tycker jag ändå att man ska kunna bli bättre. Prestera bättre. Till och med Cyborg Superman är dålig - och han som egentligen ska vara så cool! Jag är verkligen, verkligen inte nöjd med den här starten på superveckan.

Emerald city: officiell trailer

 
 
Emerald City är en serie jag har sett fram emot relativt länge - men den har inte haft världens smidigaste väg "till serie". Först blev den nedlagd, den plockades den upp från marken igen - och nu har vi en trailer, till slut! Jag vet att väldigt många är emot det här samt att det finns en väldigt stor chans att det kommer bli helt värdelöst. Men jag är faktiskt positivt inställd!

  • Okej, den här trailern visar alldeles för mycket. Hallå!! Vi vill bli överraskade!!
  • Är skeptisk över hur karaktärerna hanteras, men tycker om hur dem ser ut
  • Är också skeptisk över själva Oz - landskapet är fantastiskt, men städerna not so much
  • Känns det inte lite som The 100?
  • Jo, "nothing good comes from the sky"
  • "A clash of science and magic" är dock väldigt coolt - vilket jag hoppas att serien är 
  • Överlag? Det ser relativt bra ut!!! Men dem visar alldeles för mycket! Hoppas inte allt handlar om girl meets boy, samt att dem inte har tagit tag i för mycket