Gotham Alley

2016-10-31

Designat: linusdotter (ny serieblogg!)

 
Besök Emilia's blogg här!
 
Wohoo - en ny serieblogg! Nu får vi välkomna Emilia till laget, då hon har skapat en serieblogg. Hon frågade mig om jag fortfarande gjorde gratis designer, och självklart gör jag det! Hon var faktiskt en av två i kö, så jag har en till design att skapa nu efter den här - så det kommer att bli kul! I alla fall, fixade jag ihop den här designen imorse. Jag hoppas Emilia är nöjd i alla fall, för jag blev nöjd! Ni kan se den live på hennes blogg på www.linusdotter.blogg.se - och glöm inte bort att lägga in hennes blogg bland era bokmärken! 
Kommentarer (5)
Designat av mig

2016-10-31

Girl power-måndag: amy adams #2

 
«The red hair suits my personality»
 
Vi forsätter med girl power-måndag och tar upp en annan fantastisk skådespelare - Amy Adams. Precis som innan går vi även igenom hennes främsta filmer och hyllar hennes prestationer. Ni kan hitta det första inlägget här. Okej - vi börjar med hennes riktiga breakout roll, som kom år 2002 med Catch Me If You Can där hon spelade tillsammans med några av våra främsta skådespelare. Efter det var hon också med i The Wedding Date år 2005 - och sedan Enchanted år 2007 när hon hade den stora huvudrollen i Giselle.
 
Efter just Enchanted, har hon egentligen fått vara med i vad som helst. Efter Enchanted blev det en Tom Hanks film igen i Charlie Wilson's War. Sedan kom Doubt, Night at the Museum 2, The Fighter och Julie & Julia. Efter det kom min stora favorit Leap Year där hon spelade tillsammans med fantastiska Matthew Goode. Efter det var hon bland annat med i Man of Steel, Her, American Hustle, Lullaby och Big Eyes. Alltså stora filmer vi alla känner igen. Senast var hon än en gång med som Louis Lane i Batman V Superman.
 
 
  1. Leap Year
  2. Enchanted
  3. Catch Me If You Can
 
Spara
Kommentarer (1)
Girl Power-måndag

2016-10-30

Frågor kring 5 nya serier

 

Den här listan är lånad från Seriedrottningen, samt innehåller bara nya serier.
Kommentarer (1)
Listor