Power rangers casting

 
Den kända serien Power Rangers från 1993 som från början sändes på FOX till år 2002 har sedan länge bekräftats även bli en film som ska släppas år 2017 från Lionsgate. Power Rangers handlar om ett gäng tonåringar som har morphs som ger en superkrafter till att bekämpa skurkar och liknande hot för att kort sammanfatta det, alla har även zords vilket är en slags robot som man kan lägga ihop och göra till en megazord. Utöver detta får man även följa dessa personers liv både i skolan och på fritiden. 
 
Under oktober månad har Power Rangers officiella Instagram-konto som heter @powerrangersmovie valt att släppa ett antal skådespelare som man kommer få se bära Power Rangers dräkterna. Vi har fått reda på att RJ Cyler (me and earl and the dying girl) ska spela Blue Ranger, Dacre Montgomery (betrand the terrible) ska spela Red Ranger, Ludi Lin (the shannon entropy) och sångarna Naomi Scott och Becky Gomez ska spela Pink och Yellow Ranger. Dem har alltså valt att ge Power Rangers dräkterna till relativt okända och nyblivna skådespelare vilket antingen kan bli en flopp eller en succe. 
 
Power Rangers har premiär i januari 2017 och är just nu i pre-production (casting). 

Agents of shield: 4.722 hours

 
När tillbakablicken från säsongsfinalen på säsong 2 visades i början av avsnittet och det faktiskt hette "4.722 hours" började man fundera över om detta skulle bli ett avsnitt där man fick följa Simmons tid på den andra planeten, detta bekräftades av det borttagna introt med "musik" som ersattes av en diskret titel över den blåa värld Simmons befann sig i. 
 
Det blev även verkligen ett ovanligt avsnitt då man under alla 40 minuter fick följa Simmons och vad som faktiskt hände med henne där, och även fast detta inte är något nytt då t.ex. Star Trek har gjort det ett antal gånger så kändes det väldigt vågat av ABC och Agents of SHIELD att göra detta då det är en väldigt jordbunden serie på skärmen. Även fast man ofta gör referenser till andra världar än sin egna brukar man oftast stanna kvar på familjära platser. 
 
Elizabeth Henstridge som spelar Simmons är även underverk för serien i sig, även fast SHIELD har haft dåliga stunder som en serie har hon ändå varit där och lyftit den, ett exempel är från säsong 1 när hon tänkte ta livet av sig genom att hoppa från flygplanet då hon var en fara för alla. I det här avsnittet lyser hon verkligen, det var jätte roligt att se henne vara "vild" och t.ex. döda odjuret och äta det. Det var även känslosamt att få se henne lämna meddelanden till Fitz och egentligen prata med honom för sig själv när det blev som svårast - det var även bra för serien att hon berättade för honom i nutiden. 
 
Jag känner att jag inte behöver diskutera karaktären som blev introducerad i den här serien, Will, då jag känner att jag just nu inte har något att skriva om honom - jag är bara frustrerad över att han kom emellan Fitz och Simmons då dessa två har varit mitt favoritpar sedan seriens start. Överlag så är dessa två karaktärer två som har utvecklats något otroligt, från säsong 1 till någonstans under den andra så trodde man verkligen inte att dem klarade sig utan varandra men nu har dem visat att dem klarar sig alldeles utmärkt - även fast det inte är något som behövs, känner jag. Det kanske blir roligt att se Fitz och Simmons försöka få Will tillbaka, men egentligen vill jag inte att dem skall lyckas. 
 
Överlag var det här nog ett av SHIELD's bästa avsnitt hittills, det var verkligen vågat och dem lyckades verkligen. Enligt mig är det här den bästa superhjälte serien som går just nu då dem snabbt och stabilt har lyckats gå om The Flash och Arrow med stormsteg - jag längtar redan till nästa veckas avsnitt så jag kan se hur dem fortsätter efter det här. 

Empire: alternate joker cover

 
Suicide Squad med Jared Leto som jokern har premiär den 5 augusti 2016