Förlåt!

Jag har faktiskt ingen aning om varför jag inte skriver, jag ligger i fas med alla serierna jag följer och jag kollar relativt ofta på filmer. Jag har saker att skriva om, men blogglusten finns inte just nu. Kommer antagligen tillbaka om ett tag, och då ska bloggningen igång på riktigt igen. 

Red band society: säsong 1

 
Bästa avnittet: Det är väldigt svårt för mig att välja ett favoritavsnitt från den första säsongen, jag har inte skrivit så mycket om den här serien och alla avsnitt har egentligen vart i samma klass. Men jag tror ändå att två favoriter är 1x10 What I Did For Love och 1x12 We'll Always Have Paris. 
 
Bästa karaktären: En till väldigt svår fråga då man egentligen tycker om alla karaktärerna lika mycket, men om jag ska välja ut iallafall två favoriter så tycker jag om Emma och Brittany. Jag tyckte verkligen om deras utrålning och hur dom påverkade människorna omkring sig. 
 
Bäst i säsongen: Jag tyckte egentligen om allt med den här serien, gemenskapen är fantastisk både mellan patienter och läkare/sjuksköterskor vilket gör den väldigt härlig att kolla på. Det var aldrig riktigt en höjdpunkt i serieveckan, men den berörde. Man skrattade och man grät med karaktärerna. 
 
Sämst i säsongen: Att säsongsavlutningen var en serieavslutning. Jag blev faktiskt relativt ledsen när dom valde att lägga ner den här serien, man visste att den skulle sluta i någon typ av cliffhanger som sjukhusserier oftast gör på säsongsavslutningar, och att ha en serie som slutar på en cliffhanger är aldrig roligt (ex. Emily Owens M.D.). Man vet inte riktigt vad som hände rmed karaktärerna, kommer Leo överleva? Kara? Kommer Emma äntligen bli bättre? Man har ingen aning, och jag stör mig på det. 

Spidey till MCU

 
Nu har Sony och Marvel äntligen gått ut med att Spider-Man faktiskt ska dyka upp i Marvel Cinematic Universe. "Marvel and Sony have announced a partnership that will officially bring Spider-Man into the Marvel Cinematic Universe. The deal calls for “the new Spider-Man” (as the press release describes him) to first appear in an upcoming Marvel Cinematic Universe film – though which film that will be is not named. Spider-Man will then star in his own new film, released by Sony, opening July 28th, 2017, which will be produced by Amy Pascal and Marvel’s Kevin Feige."
 
Detta berör dock Marvel's phase 3 filmer då de flesta utgiviningsdatumen skjuts upp, både Avengers infinity war part 1 och part 2 stannar på samma utgivningsdatum som förut (4 maj 2018, 3 maj 2019). Men Thor: Ragnarök får release 3 november 2017 istället för 28 juli 2017, Black Panther den 6 juli 2018 istället för 3 november 2017, Captain Marvel den 2 november 2018 istället för 6 juli 2018 och Inhumans släpps den 12 juli 2019 istället för den 2 november 2018.