Tips på uppkommande serier (1)

 
 
Knightfall är en uppkommande serie av History, som kommer att handla om tempelriddarnas "sista dagar", innan de försvann på 1300-talet. Det här var en serie som jag var otroligt skeptisk gentemot, eftersom att History oftast bara gör dokumentärserier. Men sedan hörde jag att det här skulle vara en dramatisering, likt Vikings. Därför blev jag otroligt intresserad. Utöver detta ska även Jeremy Renner vara en av producenterna, vilket alltid är intressant. Vi har även fått lite små teasers, som allihopa ser intressanta ut. Blir något nytt för mig det här. Tycker om denna typ av historia, men brukar inte tycka om konceptet i tv-serier. Men tror verkligen på det här.
 
 
 
Vet egentligen inte varför jag är så exalterad gentemot den här nya Lucy Hale-serien, men det är jag. Life Sentece kommer att handla om en tjej som får reda på att hennes dödliga cancer är botad, och att hon därför måste leva med de beslut hon tog när hon trodde hon skulle dö. Tycker först och främst att det låter som ett intressant koncept - som dock kan gå hur som helst. Men den främsta anledningen bakom varför jag ser fram emot den här serien (förutom Lucy Hale), är alla bts-bilder som har släppts. Tycker allt ser så mysigt ut! Ska komma 2017/18 säsongen på CW.
 
 
 
Det här var faktiskt en serie jag inte hade hört talats om för ens någon dag sedan, när jag kollade igenom alla uppkommande serier och tittade på vilka som verkade vara något för mig. Splitting Up Together är alltså en komedi, skapad av Ellen DeGeneres, med fantastiska Jenna Fischer och Oliver Hudson i huvudrollerna. Den handlar om ett par, som varit gifta ett tag, men sedan beslutar att "göra slut". Men att de fortfarande, ändå, bor tillsammans. Verkar vara en otroligt rolig serie, sett från den trailer vi fick inatt, även fast den verkar lite förutsägbar. I och med aspekten att "dem kommer hitta tillbaka till varandra". Men vi får se, helt enkelt.
 
Det här är del 1 av mina tips på uppkommande serier. Ska ni se några av dessa?  
 
Postat av: Lena

Life Sentence ska jag se men precis som dig har jag inte hört om Knightfall men det kanske kan bli bra om det är i serieformat mer än dokumentär

Svar: Ja, hörde om Knightfall för någon vecka sedan! Nu är det den serie jag ser fram emot mest!
Emelie Karlsson

2017-05-17 @ 19:05:32
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Elsa

Knightfall verkar som något jag skulle gilla :) Även Splitting up together låter lite rolig men har inte hört talas om den innan.

Svar: Ja, Knightfall verkar bra. Speciellt för de som tycker om Vikings! Splitting Up Together tror jag också kan bli väldigt rolig. Annars tänker jag ge den en chans enbart för fantastiska Fischer!
Emelie Karlsson

2017-05-17 @ 23:45:27
URL: http://www.gillafilm.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: