Ny trailer / into the woods

 
 
Har haft denna på min watchlist på IMDB jätte länge, men nu när jag såg trailern blev jag faktiskt skeptisk. Pine ser utomordentligt löjlig ut. Men jag tänker iallafall ge Into The Woods en chans. Den har inte premiär för ens februari nästa år i Sverige. 

Emma: säsong 1

 
 
Emma (2009) Säsong 1 Romola Garai, Jonny Lee Miller m.fl Komedi, Drama, Romantik Mitt betyg: 7.5/10
 
"Emma Woodhouse seems to be perfectly content, a loving father whom she cares for, friends, and a home. But Emma has a terrible habit - matchmaking. She cannot resist finding suitors for her friends, most of all Harriet Smith. Emma is desperate for Harriet to find happiness, but every suitor she finds for her friend ends up attracted to Emma herself. But is Emma so focused on Harriet's happiness that she is not considering her own happiness in love?"
 
Ännu en mini-serie, denna baserad på novellen Emma, skriven av Jane Austen. Eftersom att filmen Clueless (1995, Alicia Silverstone, Paul Rudd) löst är baserad på just Emma, så visste jag precis vad som skulle genom hela serien, vilket faktiskt förstörde spänningen. Och samtidigt så är Emma inte min Jane Austen-favorit direkt. Fast eftersom att serien hade så höga betyg på imdb så tittade jag på den, och blev faktiskt ganska besviken. Fast serien växte för varje avsnitt och jag ångrar inte att jag kolla på dessa fyra avsnitt. 
 
 
Bästa avsnitt: Det sista avsnittet, alltså del fyra, var enligt mig bäst. 
 
Bästa karaktär: Mr. Knightley, eftersom att jag störde mig på alla dom andra karaktärerna, så väljer jag honom. 
 
Sämst i säsongen: Jag tycker faktiskt inte om Emma så värst mycket, jag gillar inte att hon hela tiden försöker para ihop andra med varandra. Sedan är det är även obehagligt nära och likt incest vilket inte är så himla mysigt att följa. 
 
Bäst i säsongen: Jag gillade egentligen bara själva landskapet, och att det är ett kostym drama. Den här serien står egentligen inte ut på något sätt, men det är ändå något som får en att hela tiden vilja se mer. 

Extant 1x03 och 1x04

 
 
1x03. Jag var nära att sluta kolla på den här serien innan det här avsnittet släpptes, eftersom att jag inte riktigt fastnade. Men jag kom sedan på att jag nästan hade gett upp på The 100 efter två avsnitt, vilket jag hade ångrat om jag hade gjort, så jag fortsatte med denna serie också och kollade vidare, vilket jag är glad över att jag gjorde. Det här avsnittet var enligt mig mycket bättre än dom två första, eftersom att John fick reda på allt. Jag väntar fortfarande på att få en klar bild över vad som egentligen händer. 
 
 
 
1x04. Långtråkigt, det här avsnittet var verkligen långtråkigt. Även fast det faktiskt hände väldigt mycket så tyckte jag inte alls om det här avsnittet. Kollade hela tiden om det inte skulle ta slut snart. Jag är så osäker över den här serien, jag frågar mig själv hela tiden om jag ska fortsätta kolla eller inte.