Tips på ny serie: poldark

Handling: "Ross Poldark returns to England after fighting in the American Revolution. His family and friends thought he was dead. The woman he hoped to marry is now engaged to his cousin. His father is dead, and the property he has inherited has been allowed to deteriorate. It is the late 1700s in Cornwall, England. This is a family drama, but is also about the challenges and conflicts between the rich and the poor. It is a time when fishermen are not catching much fish, tin and copper mines are closing down because prices are too low, but the price of food and rents are high. Ross faces the challenge of making his land productive, caring for the tenants who rely on him, and trying to win back the woman he loved - or finding a reason to live without her." Skådespelare: Aidan Turner, Eleanor Tomlinson, Heida Reed, Kyle Soller m.fl. 

Senaste från Arrow & the flash

 
The Flash 1x14 Out of Time 
 
Tidsresor! The Flash är äntligen tillbaka efter en månads uppehåll, tyvärr så var Out of Time ganska meh. Vad som störde mig mest var egentligen allt kärlekstrubbel mellan Barry, Iris, Eddie och Linda, allt kändes väldigt långtråkigt. Dock så var det väldigt mycket som var bra med det här avsnittet, först och främst älskade jag Weather Wizards krafter: dom funkade verkligen och var otroligt coola, dock var karaktären i sig ganska larvig. Vi fick även en liten side-story med Cisco och Wells, Wells är min absoluta favoritkaraktär i den här serien och här visade verkligen hur läskigt attraktiv han är återigen. Jag hade redan innan jag sett det här avsnittet läst om Barrys resa tillbaka i tiden, så själva dödsfallet rubbade mig inte alls. Men att få veta att, 1. Harrison Wells egentligen är Eobard Thawne 2. Han kommer från framtiden och är "fast", var otroligt. 
 
Arrow 3x16 The Offer
 
Även fast den tredje säsongen av Arrow har varit lite av en besvikelse så har den ändå ett par riktigt bra avsnitt. Dock så har jag på den senaste tiden verkligen tröttnat på serien, jag har känt att det har behövts nya karaktärer och nya berättelser. Därför blev jag glad förra veckan då vi fick se den fullbordade Atom-dräkten och förslaget om att Ollie ska ta över titeln som Ra's al Ghul. Tyvärr så fortsatte serien lite på sitt tråkiga spår i det här avsnittet då det inte riktigt innehöll det jag ville att det skulle göra. Till exempel så var jag nästan säker på att vi äntligen skulle få se Atom i action, vilket vi inte fick. Jag var även säker på att det skulle hända mer kring erbjudandet från Ra's al Ghul vilket det heller inte gjorde. Dock så var det ändå relativt underhållande med alla fighting scener och att Nyssa stannar i Starling, förhoppningsvis blir den efterlängtade Suicide Squad comebacken i denna veckas avsnitt bättre. 

Hart of dixie: end of days

 
När Hart of Dixies första säsong hade premiär följde jag den, jag älskade varje sekund av varje avsnitt men slutade ändå kolla efter den första säsongen. För ungefär 1 månad sedan bestämde jag mig för att kolla ikapp serien, ovetandes kollade jag ikapp 2 säsonger på 3 dagar: jag hade ingen aning om att det endast skulle sändas 4 avsnitt till av serien. Om jag hade vetat det hade jag aldrig kollat igenom serien så snabbt. 
 
Igår natt sändes det nästsista avsnittet på CW, End of Days. Jag förstår inte hur denna fantastiska serie faktiskt kan komma till ett slut, jag trodde jag skulle få njuta av gänget i Bluebell många år framöver, för det finns så mycket mer att ta upp och visa. Men nästa vecka är det dags, och jag är hundra procent säker på att jag inte är redo. 
 
Avsnittet i sig hade enligt mig ett ganska fjantigt jordens undergång-koncept, men utspelade sig väldigt bra. Man fick verkligen uppleva den fantastiska atmosfären i Bluebell med dess invånare. Vad som oroar mig dock är hur dom ska avsluta serien nästa vecka efter det här avsnittet. Det kändes som att allt skulle fortsätta som vanligt när Lemon och Lavon förlovade sig av misstag, dock kände jag att George flytt var början på slutet. Jag hoppas verkligen att serien kan få ett värdigt avslut, inte som dom flesta serierna med abrupta slut får (Chuck, Red Band Society, W. of East End m.m). Mina förhoppningar till nästa veckas avsnitt är att inga frågor lämnas utan svar, att vi får ett (valfritt) bröllop och ett fint, värdigt och ömsesidigt hejdå.