Helgens avsnitt v. 19

 
REIGN 4x12 The Shakedown | Tycker att Charles är den sämsta karaktären någonsin, ungefär. Han är underutvecklad, han är ointressant - och jag tycker inte att serien överhuvudtaget bör ha en plot där han är med. Få fram Henry på tronen, som det ska vara. Tycker även att Gideon och Elizabeth bidrar med en tråkig sideplot som inte behövs. Darnley med. Han var historiskt sett ett arsle, och är även det i serien. Tycker bara att han ska försvinna, för det är intrig som inte behövs. Det enda som just nu intresserar mig med den här serien är faktiskt Claude och Luc, allt känns så frustrerande äkta mellan dem. 
 
THE WHITE PRINCESS 1x05 Traitors | What's with the time jump? Det fungerar aldrig, och man missar allt man vill se i en serie. Förutom hoppet då, har jag andra problem med den här serien. Främst Margaret. Tyckte inte om henne i Gregory's dramatiserade böcker, och tycker inte om henne i den här serien heller. Tycker oftast inte om karaktärer som är så psykotiskt religiösa. Obehagligt. Har dock också enorma problem med Elizabeth Woodville, samt Margaret av York. Har överlag problem med karaktärerna, egentligen. Känner inte för någon av dem, förutom Jasper som är mer emotionell än de andra. Tyvärr är han nu borta, då. Så min uppskattning gentemot denna serie får nu antagligen i framtiden mest ligga vid handlingen och kvaliteten. 
 
JAMESTOWN 1x02 Episode 2 | Var lite rädd att det här skulle vara en serie som jag inte skulle tycka om längre än det första avsnittet. Att det första avsnittet lämnade en "förtrollad", men att denna trans sedan försvann. Men så var det inte. För först och främst, var det här avsnittet mycket kortare. Men det är även en serie med otroligt starka kvinnor som huvudroller, och det är alltid fantastiskt. Det bästa med denna serie är även att alla tjejer är så olika varandra. Att dem har personlighet. Speciellt Verity, som inte tar någon skit. Men jag tycker även om Joclyn (och hennes heta man!), och Alice (trots att Silas gör henne lite tråkigare, för hennes lugn behövs ändå). Alla är fantastiska, och man blir så glad när de står upp för sig själva. Eloge. 
 
ONCE UPON A TIME 6x21-22 The Final Battle | Tror nog så här i efterhand att musikalavsnittet faktiskt var lite av ett undantag för mig. För det här var inte alls exalterande, överhuvudtaget. Speciellt inte det första avsnittet av dessa två. Allt vi fick var otroligt dåliga effekter och otroligt dålig photoshop (bilderna på Belle, hallå?). Tycker även att "förbannelsen" var otroligt tråkig. Vi får ungefär en per säsong, och det här var nästan den sämsta hittills. Det kommer dock ändå bli intressant att se nästa säsong. Ifall det var värt att inte lägga ned serien, nu när dem istället ska göra lite ut av en reboot. Tror ändå, dock, att förändring faktiskt var ett måste om den på något sätt ska överleva. För det här håller inte. Så om rebooten inte heller fungerar, tycker jag det verkligen är dags att säga hej då.
 
Postat av: Lena

Visst är det frustrerande mellan Luc och Claude man vill bara dänga dem i huvudet och säga inse fakta ni gillar varandra sluta låtsas om något annat hahaha

Svar: Ja ugh!!! Så fina, och det känns verkligen som att Luc tycker om henne jätte mycket trots att han säger att han "inte gör det"
Emelie Karlsson

2017-05-17 @ 07:13:17
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: