Urval av veckans tv | vecka 9 del 2

 
REIGN 4x04 Playing with Fire | Tyckte att det var frustrerande när Elizabeth kallade sig själv en Tudor-drottning. Självklart var hon en del av konungahuset, men hon förstörde det även. Tycker knappt att hon är värdig den titeln, eftersom att hennes dödsfall gav Stuarthuset tronen. Annars var det här ännu ett avsnitt som gjorde en besviken. Mary som sprang runt på ett fält? Som lekte med blåbär? Det här är för glatt. Tycker även inte om att dem fortsätter med de vita bröllopsklänningarna. Mary är känd historiskt för att ha haft på sig en vit, då hon tyckte om färgen. Men annars gifte sig ingen i vitt då det var sorgens färg på 1500-talet. Dock var Claude's klänning otroligt vacker, trots att den var inkorrekt. Och Elizabeth's byxor? Seriously. Tyckte i alla fall om att dem redan nu visade upp Darnley som det arsle han är, i och med att han startade den andra eldsvådan för att visa upp sig själv som en hjälte. Han var en hemsk människa.
 
SLEEPY HOLLOW 4x09 Child's Play | Igen, precis som varje vecka, ett bra avsnitt. Börjar tycka om de nya karaktärerna mer och mer, trots att jag tycker barnet är lite för mycket. Brukar ha enorma problem med barnskådespelare. Vad jag tyckte om mest med det här avsnittet var att vi fick ett tradionellt Sleepy Hollow-monster med Molly's "trevliga" monster. Det kanske blev lite tråkigt, då det inte var så mycket action, men det är okej. Det var ändå bra att de nya karaktärerna fick utvecklas, speciellt Molly då jag redan tyckte om Alex och Jake.
 
 
EMERALD CITY 1x10 No Place Like Home | Tittarsifforna visar på att det antagligen inte kommer en ny säsong. Säsongsfinalen dock, bygger på att det ska bi en säsongs två. Detta kan självklart vara otroligt destruktivt, att man inte avslutar en berättelse och iställer leker med att man förhoppningsvis får en fortsättning. För om vi inte fårf en till säsong - vad händer då? Då var det här avslutet, vilket inte alls bidrar med closure. Tyckte i alla fall att det här var ett väldigt bra avsnitt, och upplägget med beast forever var fantastiskt. Så med det hoppas jag att vi får en andra säsong, trots att jag nog ändå skulle klara mig utan det. Emerald City blev ändå en fantastisk resa, trots att jag innan förväntade mig en lite mörkare re-telling. Om vi får en säsong två, hoppas jag på det, samt mer äventyr i oz.
 
RIVERDALE 1x06 Chapter Six: Faster, Pussycats! Kill! Kill! | Såg det här avsnittet för mindre än en dag sedan, men kommer knappt ihåg något överhuvudtaget. Tyckte om det främst eftersom att vi fick träffa Polly, men även för kyssen mellan Betty och Jughead som jag hoppade på till det här avsnittet. Annars kommer jag inte ihåg något överhuvudtaget, vilket självklart är tråkigt. Men det säger väl något om själva avsnittet, om det inte var värt att komma ihåg. Lite besviken får man ändå bli, mestadels på grund av att Archie är världens tråkigaste karaktär. Bryr mig inte om hans musikaliska besvär. Tråkigt att Cheryl inte var med, också.
 
Postat av: Elvira

Men ja Archie är så tråkig! Älskar Betty och Jughead dock :') hoppas på mer Cheryl i nästa - skulle också vilja veta mer om Jason typ, pga tycker han ser himla creepy ut men måste ju ha varit snäll ändå iom hans och Pollys förhållande? Och usch vad jag är trött på Bettys föräldrar ..!

Svar: Ja, vi har knappt sett något med Jason så det skulle vara roligt faktiskt!
Emelie Karlsson

2017-03-04 @ 16:23:29
URL: http://mylifestylebyelvira.blogspot.com
Postat av: Lena

Tyckte scenen på ängen var bra, såg en dokumentär nyss där dem nämnde att mary genast blev attraherad av darnley och den ljusa stämningen tycker jag speglade den känslan. Och hallå vi har en narcisse jr, hur kul!? Okej jag är lite kluven över det med tanke på vad som hände mot slutet (utan att spoilra något)

Tyckte mycket om Emerald City avslutningen även om jag inte blev ett dugg chockad över the beast avslöjandet samt vem som var lejonet. hoppas att det blir en andra säsong för nu känns det så oavslutat!

Usch ja jag gillar inte alls Archie just nu, går runt och kysser alla hit och dit. Vill ha mer av Jasons historia istället! Och äntligen fick vi lite Bughead scener!

Svar: Hoppas bara Narcisse jr inte vet vad sin far håller på med, som vi då såg i slutet. Men tycker att Reign är alldeles för ljust. Tycker allt som händer med Mary är acceptabelt, bra att hon kanske inte helt och hållet tror på hemska Darnley. Men Elizabeth porträtteras hemskt på Reign. Hon var otroligt stark, men i Reign behöver hon alltid män för att komma någonvart - vilket egentligen är motsatsen till vad hon stod för som individ. Jätte tråkigt! Det känns som att dem visar upp henne svag bara för att visa Mary stark, tycker man borde få en neutral serie så att man själv kan välja vem man tycker om bäst. Även fast serien självklart fokuserar på Mary.

Har tänkt på om Mary ska bli avrättad i slutet av serien, som många tror på grund av bts-bilder, ska dem visa hur det skedde historiskt sätt? Skulle vara otroligt rått, eftersom bödeln slog ner svärdet tre gånger. Kommer bli spännande att se.
Emelie Karlsson

2017-03-04 @ 22:50:57
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Katrine Larsson

Tycker verkligen inte om när serier har ett öppet slut när de ändå vet att det finns en chans att det inte kommer bli ytterligare en säsong, är ju så många frågor som man fortfarande vill ha svar på i Emerald City.

Svar: Ja precis!! Tycker bara att man bör ha såna slut om man redan är förnyad som serie. Både Emerald City och Notorious nu gjorde liknande avslut, och båda två kommer antagligen läggas ned!
Emelie Karlsson

2017-03-09 @ 15:16:03
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: