Hur bra var det första avsnittet av The Arrangement?

 
The Arrangement är en serie jag har sett fram emot väldigt länge. Främst eftersom att jag har en väldigt avsakad av den här typen av serier i mitt schema. För The Arrangement är faktiskt en thriller, först och främst, vilket jag inte brukar titta på överhuvudtaget. Men något drog mig till detta. Den här serien handlar alltså om en väldigt känd skådespelare, Kyle West, som söker en skådespelerska att spela gentemot. Genom detta hittar han Megan, som han sedan ingår ett arrangerat, och en aning falskt, giftermål med. Thrilleraspekten till den här serien kommer dock med Kyle's bästa vän Terrence som är ledare över en väldigt diskutabel organisation vid namnet Higher Mind  - något som många kopplat ihop med scientologin, samt överlag allt med Cruise och Holmes.
 
I det första avsnitt får vi egentligen bara följa en introduktion av karaktärerna - samt hur Megan accepterade det planerade giftermålsförslaget med Kyle. Det här var ett första avsnitt jag tyckte om jätte mycket, faktiskt, för att det kändes väldigt modernt och fräscht. Det är annorlunda från något annat jag har på mitt schema just nu, och det är det som är så fantastiskt. Samtidigt tyckte jag verkligen om karaktärerna och skådespelarna bakom dem - alla var jätte duktiga! Det bästa med det här avsnittet var att det förutom ett planerat äktenskap även handlar om en väldigt skum organisation. Allt blev väldigt intressant, och jag har egentligen ingen aning nu om vad som kommer hända och vad Higher Mind faktiskt gör. Det här var en väldigt bra start - och jag längtar redan till nästa avsnitt.
 
Postat av: Ida

Åh vill gärna se den!! :)

Svar: Jätte bra första avsnitt!
Emelie Karlsson

2017-03-05 @ 14:05:47
URL: http://iidajohansson.se
Postat av: Netti Starby

Tack för tipset! :-D Kramis

2017-03-05 @ 17:25:56
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Bella

Har aldrig hört om denna, vilket bra tips!

2017-03-05 @ 17:53:42
URL: http://nouw.com/bellss
Postat av: A M

Aldrig hört talats om den, kanske ska se den? :D
sv: Tack! <3

Svar: Ja, kan alltid ge det första avsnittet en chans!
Emelie Karlsson

2017-03-05 @ 18:05:58
URL: http://alicemalmstrom.blogg.se/
Postat av: Tilda Barkselius

Oj denna låter otroligt intressant!!

Svar: Riktigt bra faktiskt! Väldigt drama! Ryan Seacrest har dock skapat serien, så det är inte så konstigt!
Emelie Karlsson

2017-03-05 @ 20:23:06
URL: http://nouw.com/tildabarkselius
Postat av: sandra*

åh vilket bra tips, denna har ja inte hört talas om, verkar bra :)

Svar: Nej, är inte så känd eftersom att det är E! som skapat den. Jätte bra första avsnitt dock!
Emelie Karlsson

2017-03-05 @ 22:30:58
URL: http://nouw.com/ssandras
Postat av: Saras serieblogg

Japp, har längtat jättelänge efter den! Har ju följt Josh Henderson på instagram sedan den nya generationen Dallas började sändas. Tycker att konceptet verkar så himla lovande :D Har inte hunnit titta i helgen då jag har en enorm inlämningsuppgift den här veckan, men ska titta ASAP!

Svar: Riktigt bra första avsnitt. Överlägset både Time after Time och Making History tycker jag. Jag följer Christine Evangelista, hon var det bästa med det första avsnittet! Jätte vacker och jätte duktig!
Emelie Karlsson

2017-03-05 @ 23:18:36
URL: http://seriereflektoner.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: