Var med i "veckans film" genom ny facebook-grupp

 
 
 

VECKANS FILM är ett samarbete mellan bloggar där vi varje vecka har en film vi skriver om på söndagar. Men varför inte öppna upp detta till alla? Vi lägger varje måndag upp veckans film här i gruppen - så diskuterar vi den på söndagen efter. Det kan ibland även självklart komma upp lite kul material som ni kan vara med om. Hoppas ni vill kolla med oss!

 

Ni som följer mig, Karin, Elin och Lena har nog sett veckans film förut. Men nu tänkte vi öppna det här till er alla! Om ni vill vara med hittar ni Facebook-gruppen här. Vi kommer presentera veckans film varje måndag - vi kommer diskutera veckans film varje söndag - och vi kommer även ha omröstningar om vilka filmer vi vill se, samt lägga upp egentligen vad vill vill. Andra omröstningar, favoritfilmer, teman - vad som helst. En grupp där vi kan diskutera filmer vi ser, tillsammans. Låter inte det kul? Vem som helst får vara med, självklart.

Postat av: Ceres Moon

Åh vad roligt!!! Jag ansökte :D

/ Ceres

Svar: Såg det! Kul att du vill vara med. Ska försöka få in mer folk så vi blir en lite större grupp! Du får gärna bjuda in folk du tror vill vara med också, kram!!
Emelie Karlsson

2016-09-23 @ 20:20:24
URL: http://ceresmoon.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: