Frequency: deviation 1x06

 
«In 2016, Raimy meets a strange character named Karl, who speaks to himself in the future.
In 1996, Frank feels like he's being taunted by the Nightingale. Meanwhile, having discovered
new information, Raimy and Frank set up a plan to use the Nightingale's next victim as bait»
 
Det hände egentligen ingenting under det här avsnittet. Frank motverkade ett Nightingale mord, men denne blev mördad sedan i nutid ändå. Det hittades ett lik under Nightingales nedbrända bil. Raimy låg med polisen vars namn jag inte kommer ihåg. Frank och Julie's förhållande blev mer stabilt igen! Det var skönt för en gångs skull dock, att det kändes lite lugnare. Det var ett riktigt bra avsnitt - och det bästa med det var egentligen att Raimy och Daniel klickade igen, även fast det kändes väldigt forcerat.
 
Fallet med Karl var otroligt konstigt, för mig. Först tyckte jag om det mycket, eftersom det faktiskt var underhållande. Men ledde det någon vart? Inte riktigt. Men det var dock intressant att se just Karl som människa, vad han har gjort och så vidare. Scenen efter han hade mördat sin granne var rå! Det var även skönt att vi slapp poliskorruption i det här avsnittet, precis som att det skönt att vi slapp Nightingale i det förra avsnittet. Det är verkligen nyttigt för serier när dem kan variera med material! Blir roligare att se.
Postat av: Katrine Larsson

Frågan är ju hur stabilt Frank och Julie's när hon kommer på att han var "otrogen"? känns ju konstigt att han blir sur på henne när hon tänker dejta någon när han själv har haft någon annan.

Svar: Ja, hans otrohet kändes väldigt underutvecklad också. Den dök upp i 10 sek och försvann sedan?? Känns inte riktigt som att han var det liksom. Men vi får se!
Emelie Karlsson

2016-11-13 @ 17:52:15
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: