De 4 nya karaktärerna i Thor: ragnarök

 
TESSA THOMPSON SOM VALKYRIE | OND ELLER GOD | Den enda på den här listan som klassas som en hjälte är Valkyrie, som i Thor: Ragnarök ska spelas av Tessa Thompson. Thompson har vi tidigare sett i bland annat Creed och Selma, men ändå är hon det minst kända namnet på den här listan. Karaktären Valkyrie blev utsedd av Odin att leda Valkyrior, vilket är den grupp av valkyrjor som leder själar till Valhalla. Hon har även varit ett kärleksintresse för Thor själv. 
 
 
JEFF GOLDBLUM SOM GRANDMASTER | OND ELLER GOD | Ett känt ansikte från Jurassic-serien hittar vi i Jeff Goldblum, som förutom Jurassic har varit med i bland annat Independence Day och The Grand Budapest Hotel. Karaktären som Goldblum ska spela heter The Grandmaster. Grandmaster är en karaktär som oftast inte är kopplad till Thor - utan är en global karaktär i Marvel-universumet. Han är även en av the Elders of the Universe och brukar karaktäriseras som excentrisk - vilket brukar vara fallet med Goldblum. 
 
 
CATE BLANCHETT SOM HELA | OND ELLER GOD | Alla vet nog vem Cate Blanchett är, hon syns lite överallt och har varit med i bland annat Sagan om Ringen-serien, Benjamin Button och nyligen hyllade Carol. Men jag tror inte alla riktigt vet vem karaktären hon ska spela är - nämligen Hela. Först och främst är Hela ond - hon är nämligen gudinnan av döden, inspirerad av nordiska gudinnan Hel. Hon vaktar över tre platser: Hel, underjorden där alla som inte ska till Valhalla hamnar och till slut Niflheim. Hon är en återkommande fiende till Thor.
 
 
KARL URBAN SOM SKURGE | OND ELLER GOD | Från Dredd till Star Trek till Marvel, Karl Urban är med i allt. Utöver det har vi tidigare även sett Urban i Bourne och Almost Human som tyvärr endast fick en säsong. I Marvel-universumet kommer han att spela skurken Skurge - The Executioner. Han svingar en magisk yxa som vapen och brukar oftast ses tillsammans med sin kärlek The Enchantress. Karaktäristiskt är han tuff - och Skurge är även relativt känd för sin försonande berättelse. Jag är dock mest exalterad över att få fantastiska Karl Urban till Marvel.
Postat av: Netti Starby

Kul med lite tips :-D Kram

2016-07-15 @ 21:40:59
URL: http://nettistarby.blogg.se/
Postat av: Saras Serieblogg

Roligt inlägg även för mig som inte alls är insatt i Marvel :D

Svar: Vad kul att du tycker det!
Emelie Karlsson

2016-07-16 @ 12:58:06
URL: http://seriereflektioner.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: