Star trek discovery | vi har en trailer!

 
Vi har en trailer! Vi har, äntligen, faktiskt fått en trailer. Det har tagit sitt lilla tag. Det tråkiga nu dock är att den här trailern har fått relativt mycket kritik. Kommentarsfältet är ungefär 1/3 människor som tycker det här ser jätte bra ut. 1/3 människor som tycker att det här ser jätte dåligt ut (kostymerna, skeppet, klingons osv.) och 1/3 människor som tycker att de trekkies som kritiserar detta bara är löjliga. Men vad tycker jag då? Jo, 
 
Jag tycker faktiskt att det här ser bra ut. Inte jätte bra, kanske, men jag tror att det kan bli bra ändå. Egentligen har jag inte världens bästa koll på just Star Trek-serierna, har inte sett alla avsnitt och serier som existerar. Men jag har ändå sett tillräckligt - och jag har sett de fantastiska filmerna, självklart. Så jag är jätte exalterad. Först och främst är det jätte kul att det faktiskt är två woc i huvudrollerna, det är inte ofta det händer. Vi har även fått veta att säsongen ska bli 15 istället för 13 avsnitt, och att serien ska ha premiär i höst. Vilket också är kul! Äntligen lite Discovery-hype.
 
Men om vi ska kolla lite mer specifikt på trailern, så tycker jag att den kanske inte ger jätte mycket. Själva serien ska först och främst utspela sig på skeppet Discovery (antagligen, i alla fall), men vad vi fick här var ett annat skepp. Nämligen Shenzhou, där Georgiou är kapten. Kaptenen vi kommer få på Discovery, kommer vara Captain Lorca. Men utifrån vad vi ser i trailern (och på den nya affischen), kommer ändå Burnham vara huvudrollen - trots att då Lorca är kaptenen. Lite förvirrande kanske, men detta pekar för mig på att serien antagligen kommer att vara väldigt annorlunda från vad vi fick från trailern.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: