4 filmer jag ser fram emot: 2015

 
The Avengers: Age of Ultron Biopremiär i Sverige: 24 april 2015 
 
Handling: När Tony Stark försöker väcka ett vilande fredsbevarande program till liv går något snett. Jordens mäktigaste hjältar - Iron Man, Captain America, Thor, Hulken, Black Widow och Hawkeye - ställs mot den ultimata prövningen medan planetens öde är ovisst. När ondskefulle Ultron uppenbarar sig är det upp till Avengers att stoppa hans hemska planer. Tveksamma allianser och oväntade handlingar banar vägen för ett episkt och unikt världsomspännande äventyr.
 
 
Me Before You Biopremiär i Sverige: Finns ingen ännu, dock 21 augusti 2015 i USA
 
Handling (utifrån boken): Lou Clark och Will Traynor är så olika man kan vara. Lou bor hemma och försörjer sina föräldrar med lönen från kaféet där hon jobbar. Hon har inga ambitioner utanför den lilla stad där hon bott i hela sitt liv. Will var en atletisk A-personlighet, framgångsrik aktiemäklare med toppjobb i London och snygg flickvän. Tills en motorcykelolycka tog ifrån honom alltsammans. När Lou blir arbetslös tar hon jobbet som den totalförlamade Wills sällskapsdam enbart för att hon inte kan hitta något annat, och hon behöver verkligen pengarna. Will har bestämt sig hans liv är trångt och glädjelöst, och han vet exakt hur han ska få slut på alltihop. Lou bestämmer sig i sin tur för att få Will att ändra sig.  Ingen av dem vet att de kommer att förändra varandra för alltid.
 
 
Ant-Man Biopremiär i Sverige: 17 juli 2015
 
Handling: Biokemisten Dr. Hank Pym använder sin senaste upptäckt av subatomära partiklar, för att skapa en storleksförändrande formel. Även om hans första test går snett, går han vidare och utvecklar ett instrument som hjälper honom att kontrollera och kommunicera med insekter.
 
 
Seventh Son Biopremiär i Sverige: 27 februari 2015
 
Handling: I en svunnen tid kommer en obeskrivlig ondska att svepa över världen och åter sätta igång kriget mellan de övernaturliga och människorna. Master Gregory är en soldat som för flera århundraden sedan fängslade den onda och mäktiga häxan Mother Malkin. Mother Malkin har nu rymt och gör sig redo att hämnas genom att släppa lös sin fruktansvärda vrede över världen. Endast Master Gregory står i hennes väg och han har till nästa fullmåne på sig att träna upp sin lärling, Tom Ward. Mänsklighetens enda hopp står nu till den sjunde sonens sjunde son.