Season review: pretty little liars 7A

 
 
Hur var säsong 7A? Först och främst - herregud. Vad vi kan kalla säsongsfinalen av den första delen var intensiv. Aria fick se Ezra med en annan tjej, när han skulle vara med henne. Hanna's uppdrag misslyckades självklart, samtidigt som polisen blev inblandad. Caleb och Hanna, Alison och Emily fick till det. Noel Kahn tappade bokstavligt talat huvudet, Spencer blev skjuten i hjärtat, Yvonne och Toby var med om en bilkrasch. Samtidigt berättade Mary att Spencer var hennes dotter. Nu ska vi även behöva vänta tills april för att se vilka som är döda - och vilka som lever. Men i alla fall - säsong 7A har hittills varit vuxet, i jämförelse mot tidigare säsonger. Det har mer varit riktigt problem som till exempel giftermål och jobb, vilket jag har uppskattat. Tjejerna har mer tagit hand om sig själva också, då föräldrarna knappt har varit med. En kul förändring, som egentligen får mig att tycka Pretty Little Liars kan hålla på föralltid. Även fast det nog var dags för serien att ta farväl - som den då kommer göra nästa år.
 
Vilka karaktärer var bäst och sämst? Jag tycker inte om Emily. Jag säger det i varje recension av den här serien och jag kommer antagligen säga det när det är dags att recensera Pretty Little Liars för sista gången. I den här säsongen har det inte varit något annorlunda alls heller. Om dem är på ställen dem egentligen inte skall vara på, lämnar hon bevis. Hon är också tillsammans med halva Rosewood. I säsongsfinalen bevisade hon även att hon är nästintill inkompetent - då hon glömde mobilen på ovanvåningen när dem var påväg att bli mördade allihop. Nej, jag tycker inte om Emily. Inte alls. Säsongens bästa karaktär har för mig varit Aria, även fast hon är så liten så är hon så stark. Som Spencer brukar säga. En solklar favorit har hon blivit under den här säsongen - mest på grund av hur hon hanterar allt.
 
Vad vill du se i säsong 7B? Jag vill ha mer svar. Jag vill att allt ska vara uppklarat när säsongen rullar sina sista eftertexter. Inga frågor och inga inkompletta känslor vill jag ha. Så helst vill jag egentligen att fallet med AD som just nu plågor tjejerna ska lösas ganska tidigt. För någon gång, förtjänar vi ändå ett lyckligt Pretty Little Liars avsnitt. För att jag ska kunna gå vidare - behöver jag glädje och lyckliga slut för karaktärerna.