Mina favoritkaraktärer i pretty little liars

 
ARIA MONTGOMERY
 
Den enda karaktär jag egentligen har tyckt om från början till slut. Hon var min favoritkaraktär i början av serien, och hon var min favoritkaraktär i slutet av serien. Så självklart är hon med här. Tycker om att hon alltid varit så "självständig", om en kan säga så. Hon har haft väldigt många sidberättelser, och har alltid varit den mest intressanta och humana karaktären av i Pretty Little Liars, enligt mig. 
 
 
EZRA FITZ
 
Jämfört med Aria, har mitt förhållande med Ezra inte varit lika stabilt. Tyckte om honom jätte mycket från början, när han hade sitt gulliga lockiga hår och var totalkär i Aria trots att det gick emot allt. Men sedan hände något, och han kändes otroligt långt borta. Speciellt när man trodde att han var A. Men nu till slutet blev allt bättre igen, och han slutade som en av mina favoritkaraktärer. 
 
 
SPENCER HASTINGS 
 
Spencer har varit med om otroligt mycket. Spencer har den bästa skådespelaren bakom sig. Spencer är den smartaste av tjejerna. Det är väl även därför jag tycker om henne så mycket. Gänget skulle inte vara någonstans utan henne. Samtidigt som det har varit hjärtkrossande att se alla element till hennes berättelse. Från drogproblem till tortyr. Spencer var aldrig förutsägbar. 
 
 
ELLA MONTGOMERY 
 
Min favoritmamma!! Trots att det har varit Veronica som har varit med mest till slutet (hon är också en stor favorit), så har alltid jag dragits till Ella. Först och främst är hon jätte rolig, vilket hon även visade upp i det sista avsnittet av Pretty Little Liars. Men hon har även varit med om väldigt mycket i sitt kärleksliv, men alltid ändå varit en bra mamma till Aria. Tycker om henne jätte mycket för det, och det är väl just därför hon faktiskt är min favoritmamma.
 

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: