Filmrecension: christmas in homestead

 
 

One of the most famous actresses in the world heads to the Christmas-obsessed town
of Homestead, Iowa, to shoot a holiday-themed movie. She is thrown for a loop when a romance
brews between her and local inn keeper and single dad, Matt. As she gets a taste of small-town life,
she discovers the true meaning of Christmas


 
Det finns otroligt många positiva aspekter till Christmas in Homestead. Den utspelar sig i en liten stad som älskar julen först och främst - men den har även Michael Rady, är modern och använder sig av ett otroligt välskrivet manus. Men det är dock inte allt. För filmen utstrålar något speciellt - något som julfilmer behöver. Det finns alltid en "känsla" i julfilmer, en sällsynt känsla som hittas i bland annat Love Actually och The Holida - men den här filmen har den. Så Christmas in Homestead blir alltså lite av en perfekt julfilm.
 
Känslan kan nog egentligen beskrivas som "äkta" - för det är vad den här filmen är. Det kommer alltid klagomål om att filmer är pinsamma eller att karaktärer faller för varandra alldeles för fort - men är det inte så det är i verkligheten då? Livet är ofta pinsamt. Livet går ofta fort. Det är vad Christmas in Homestead visar upp - och det är det som gör den så äkta (verklig) som den faktiskt är.
 
En äkta film drivs dock oftast av äkta karaktärer, genuina karaktärer, vilket vi självklart också hittar i den här filmen. Taylor Cole, Michael Rady, Katrina Norman och Brooklyn Rae Silzer. Så heter skådespelarna som gör Christmas in Homestead till vad den faktiskt är. Vissa (alla förutom Rady) visste jag inte vilka dem var innan jag såg den här filmen - men nu har dem lämnat avtryck. Det är namn jag inte kommer glömma på direkten. När för en själv okända skådespelare skapar magi utav en liten budget - då vet man att något är rätt.
 

BETYG: 4/5

Postat av: Lena

Denna måste jag se. Har kännt ett stort behov av julfilm på senaste men inte känt att någon lockade men denna låter dock bra :)

Svar: Tror att The Mistletoe Promise är bättre än den här dock! Även fast jag gav den här bättre betyg haha, men jag tycker alla är så mysiga och bra!
Emelie Karlsson

2016-11-30 @ 17:33:46
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Ida Lindborg ♡

åh måste se!

2016-12-01 @ 19:37:22
URL: http://photobylove.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: