Hej då Reign | de 4 sorgligaste ögonblicken

 
 
Det här var en väldigt tidig scen i serien som var jobbig att se. När Henry tvingade Kenna och Bash att gifta sig. En scen som kanske många glömmer bort, eftersom att deras äktenskap ändå blev bra ett tag, men ändå en av de värsta scenerna jag har upplevt i tv-världen. Det var bara så otroligt obehagligt att kolla på.
 
 
 
Det känns som att det är väldigt många som ogillar Lola, eftersom att hon kanske inte har hanterats så bra genom seriens gång. I och med att hon var med Francis, och i och med att hon försökte ta livet av Elizabeth för att hon trodde att Mary ville det. Men hennes execution var tillsammans med Francis det jobbigaste dödsfallet under seriens gång, enligt mig i alla fall. "Stephane, let me go" är de tyngsta orden serien uttalat. 
 
 
 
Detta är både ett dåligt beslut av Reign att ta, och en hemsk händelse att se. Främst bör inte Reign använda sig av våldtäkten för att skapa en typ av kärlekstriangel, men samtidigt gick ändå Reign ut med awareness i bakgrunden av serien. Hemkst att se, i alla fall, och överlägset den mest krävande emotionella scenen som Reign har bidragit med. Det tog ett bra tag innan Mary var sig själv efter händelsen, vilket är förståeligt.
 
 
 
I säsong tre hände det som alla egentligen fruktade. Francis dog. Det var självklart oundvikligt, eftersom att det hände i verkligheten och för att serien även byggde upp till det. Men det var ändå hjärtkrossande. Speciellt att se alla reaktioner. Speciellt att se Mary. Det är nog ganska överlägset det sorgligaste som Reign har bidragit med, avsnitt 5 på säsong 3. In a Clearing. Det var viktigt för seriens utveckling, men ändå bland det värsta man upplevt känslomässigt.
 
Postat av: Karin

Försökte att inte läsa igenom detta inlägg, men hann skymta lite. Måste se den här serien, den verkar så bra :)

Svar: Ja, den är dock väldigt upp och ner kvalitetsmässigt!! Och den är inte alls historisk övertaget, och lite väl "övernaturlig"! Så den faller nog inte alla i smaken!! Men jag hoppas du tycker om den!! Det är en sån serie man tycker om mer än vad den är bra,tycker jag i alla fall. Säsong 3 är fantastisk dock!!
Emelie Karlsson

2017-06-17 @ 12:26:07
URL: http://karinsuniversum.se
Postat av: Lena

Jag gillade faktiskt Lola och resan med henne och Narcisse var kul att följa. Hur hon kom från skymundan och satte honom på plats lite. Men ja hennes sista scen gjorde sjukt ont på alla sätt och vis.

Svar: JAA!! Bra!! Älskade Lola! Hon, tillsammans med Greer, var min favorit lady in waiting!
Emelie Karlsson

2017-06-18 @ 07:54:30
URL: http://nouw.com/myfictionalworlds

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: