Hur bra är nya komediserien The Mick?

 
The Mick handlar om 'Mickie', Mackenzie, som efter sin syster flytt landet får ansvaret att ta hand om hennes bortskämda familj. Serien hade premiär den första januari och har nu fyra avsnitt ute - nya avsnitt kommer varje tisdag, alltså varje onsdag för oss. Den här serien innehåller egentligen sex huvudkaraktärer som vi får se på bilden här ovanför. Längst till vänster ser vi Sabrina, det äldsta barnet som slåss för att göra världen till en bättre plats men samtidigt ligger i evig kamp med Mickie. Efter henne hittar vi det yngsta barnet, Ben, som äter allt han ser. Sedan i mitten hittar vi familjens maid Alba. Bredvid henne står familjens mittenbarn - Chip, som är den mest arroganta individen i familjen. Bakom honom står Jimmy - Mackies "guy". Längst till höger står självklart Mackie, barnens moster och seriens huvudroll - som kanske inte är världens bästa förebild.
 
Men hur bra är The Mick då? Jo, serien är helt och hållet fantastisk. Först och främst är konceptet gjort för att lyckas, likt Unbreakable Kimmy Schmidt. Men sedan har även serien den ingrediens som komediserier behöver för att lyckas - nämligen en drös helt och hållet fantastiska karaktärer. Att The Mick även är så otroligt koncentrerad på ett ställe - deras hus - så får vi även uppleva dessa karaktärer ut och in. Detta leder till fantastiska karaktärsutveckling, vilket nästan är med än vad en så lättsam serie behöver. Det första avsnittet var faktiskt lite svårt att ta sig igenom - men efter det blir det nästintill ren magi. The Mick är en otroligt lättsam serie som genom varje avsnitt låter en skratta, i tjugo minuter, och det är därför den är så bra. Precis som Speechless. Så om ni hittills inte sett The Mick - ge det en chans, om något, bara för att få le.
 
Postat av: Lena

Har aldrig hört talas om men ska absolut kolla upp :)

Svar: Blev verkligen positivt överraskad!
Emelie Karlsson

2017-01-16 @ 22:28:35
URL: http://livinginfictionalworlds.blogg.se
Postat av: Seriespaning

Oj, vilka lovord, den måste jag kolla in! Har heller aldrig hört talas om den innan..

Svar: Ja, innan dess premiär kastade jag bort den för att det verkade som en till störtlöjlig komedi. Men den är verkligen jätte bra!
Emelie Karlsson

2017-01-16 @ 22:35:49
URL: http://nouw.com/seriespaning
Postat av: Film&serier bloggen

Låter som en serie i min smak, kommer definitivt att kolla på denna !

Svar: Den är riktigt bra faktiskt!
Emelie Karlsson

2017-01-17 @ 08:33:40
URL: http://filmandserier.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: