Veckans tv: vecka 43 #2

 
FREQUENCY 1X04 Bleed Over | Det här avsnittet var helt otroligt - samt otroligt obehagligt. Först och främst har nu Frank utvecklats till min favoritkaraktär i serien. Tycker verkligen att han är fantastisk - även fast han självklart gör ett antal misstag i sitt personliga liv. Men han försöker enbart göra allt bra för alla - så det är okej! Vi fick se ännu mer av Nightingale, vilket var intressant och väldigt spännande. Scenen när Frank ser Nightingale's bil i sitt minne när dem var i parken, var så otroligt obehagligt. Att ha mördaren så nära utan att veta om det! Även när han brände just den bilen.. Rysningar! Står inte ut med allt obehag i denna fantastiska serie.
 
THIS IS US 1X05 The Game Plan | Hur dog Jack? Har vi fått reda på det? I så fall kommer jag inte ihåg det. I det här avsnittet dock, erkände karaktärer att han faktiskt är död - vilket är skönt. Vi fick även se ett antal kriser som relaterade till barn. Till exempel fick vi se hur Jack och Rebecca tvekade kring barn, hur Kevin var barnvakt och hur Randall och Beth var rädda över att dem var gravida igen. Ett lättsamt men ändå otroligt sorgset avsnitt, som alltid med This Is Us egentligen. I like it!
 
SPEECHLESS 1X05 H-a-l- Halloween | VÄRLDENS ROLIGASTE SERIE! En sådan otroligt konstig humor - och jag älskar det. Otroligt skönt att ha en serie som enbart är tjugo minuter och så här lättsam. I det här avsnittet var det halloween, och vi fick följa hur alla dem firade det - utanför familjen för första gången. Samt hur det för familjen var miserabelt! Alla hade en dålig halloween, förutom JJ! Alltid lika roligt att följa den här familjen.
 
PITCH 1X05 Alfonso Guzman-Chavez | Förstår inte varför dem hade paus förra veckan, men nu är dem tillbaka. Fantastiska Pitch. Jag kommer inte riktigt ihåg vad som hände förra veckan, eftersom jag har alldeles för mycket serier på axlarna - men jag vet att det här var en besvikelse. Jag vet inte, jag känner att jag ville ha något mer när jag faktiskt hade väntat en extra vecka! Det känns som att alla serier liksom gick om den här under den periden. Det var intressant dock med transferfönstret, men annars var det som sagt en besvikelse. Inget Ginny x Mike liksom! Tycker fortfarande inte om Amelia, och henne tillsammans med Mike är ett stort nej!
 
 
ARROW 5X04 Penance | "Arrow har blivit så tråkigt". Vet ni vad? Jag bryr mig inte. Han är såsåsåså cool, och såsåsåså överlägsen. När teamet gick emot honom och kom tillbaka till arrowcave alldeles blåslagna! Serien är mörkare, men har ni tänkt på hur mycket Oli har varit med om? Han har förlorat sin bästa vän, sin familj, sin kärlek. Allt är borta! Låt det vara mörkt! Jag behöver inte löjlig underhållning (läs: Flash) jag behöver äkthet! Vilket är precis vad Arrow fortsätter att ge mig, äkthet. Tycker även hittills att den här säsongen har stor potential att bli bra. Förhoppningsvis kommer vi att förlora lite karaktärer, och få lite nya karaktärer. Som det ska vara!
 
NOTORIOUS 1X06 Kept and Broken | Hur bra är inte den här serien??? Riktig wow-känsla på det här och det förra avsnittet. Hoppas det håller säsongen ut - och att den faktiskt blir förnyad. I början uppskattade jag inte att Oscar och Sarahs fall skulle vara under hela säsongen. Men det är okej! Det är i enbart i bakgrunden nu - och vi får istället intressanta huvudfall varje vecka. Den här veckan var det missing people och besluten att prioritera vissa fall enbart för att det ger dem publicitet. Roligt att se att Julia ta ett "bra" beslut för en gångs skull i hennes program - för även fast jag älskar henne kan hon vara lite kall. Tycker om alla mindre karaktärer mer och mer för varje avsnitt! Notorious har blivit en stor favorit.
 
LEGENDS OF TOMORROW 2X03 Shogun | En till serie, likt Notorious, som bara blir bättre och bättre! Jag var otroligt exalterad inför det här avsnittet eftersom det skulle utspela sig i 1600-tales gömda Japan - med samurajer! Det roliga dock, var att även fast jag hade förväntningar, så var det bättre än jag trodde att det skulle vara. Först fick vi se vår nya Commander Steel som just Commander Steel (coolt) och sedan fick vi se samurajer (coolt), samt Ray vara känslosam. Just Ray, var faktiskt det bästa med det här avsnittet för mig. Jag har saknat hur han var när han var med i Arrow. Men nu fick vi se Ray - på riktigt! Med känslor! Jag uppskattade även Sara för första gången, vilket var nödvändigt. Hon har så mycket potential!
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Spara
Postat av: Julia Svensson

Så kul att läsa!

2016-10-29 @ 17:42:32
URL: http://juliasvenssons.se
Postat av: Julia Johansson

Bra tips :D

2016-10-29 @ 21:38:47
URL: http://juliagjohansson.blogg.se/
Postat av: MALIN

Vilket roligt inlägg! Kul att läsa :) Kram

2016-10-30 @ 09:53:39
URL: http://malinkirstine.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: