Urval av veckans tv: vecka 46

 
FREQUENCY 1X07 Break, Break, Break | Det här var det läskigaste avsnittet hittills!! När Raimy och Satch gick på nedstängda lägerplaten? Var övertygad om att någon gömde sig i skuggorna, ryser till och med nu i efterhand! Dem kändes verkligen så otroligt nära Nightingale nu - nu när dem fick reda på att Nightingale tror att han räddar sina offer. Annars var det skönt att det inte hände något mellan Raimy och David - skulle varit otroligt forcerat om det hände så tidigt. Bra avsnitt - förutom otrohetsberättelserna.
 
ARROW 5X07 Vigilante | Bra avsnitt! Jätte bra avsnitt! Först och främst måste jag säga dock att det var väldigt självklart att Evelyn samarbetar med Prometheus, hon har varit lite frånvarande hela tiden och jag har aldrig tyckt om henne. Hoppas hon blir ond! Även fast jag tvivlar på att Prometheus är "ond" på riktigt. Håller tummarna på att han är älskade älskade Tommy!! Arrow ägde den här veckan med en ny vigilante, känns som de första säsongerna! Tycker även om Susan!! Även fast hon inte är to be trusted, självklart. 
 
THE FLASH 3X06 Shade | Alltså den här serien? Jag tycker självklart om Caitlin och Harrison - men dem är alldeles för bra för den här serien. Seriöst. Wally? Barry? Ni två är as stupid as they get - jag står inte ut! När Barry blev träffad av Alchemy ungefär.. varje gång han försökte? Så värdelös som superhjälte är han, våran Flash. Nej jag vet inte ens vad jag ska skriva. Inte bra. Komiskt att Wally blev ett träd dock. 
 
PITCH 1X08 Unstoppable Forces & Immovable Objects | Jag tycker inte alls att Pitch är lika intressant längre. Från början var det här allt jag pratade om men nu vet jag verkligen inte. Jag förstår om serien enbart får en säsong faktiskt. Självklart tycker jag om Pitch! Självklart längtar jag efter Pitch varje vecka! Men det är faktiskt inte så vidare intressant, det enda som lockar mig är Ginnys och Mikes förhållande. Kommer knappt ihåg vad det här avsnittet handlade om! Kär i Evelyn dock.
 
 
NOTORIOUS 1X09 Choice | Notorious har egentligen blivit motsatsen till Pitch för mig. En serie jag inte tyckte om från början men älskar nu. För hur fantastisk är inte Notorious? Varje avsnitt levererar verkligen!! Jag är så otroligtotroligtotroligt kär i Julia, Piper Perabo!! Avsnittet var ganska förutsägbart, men fortfarande såklart fantastiskt. Tycker om Julia och Max jätte mycket, dem är så himla fina! Att det inte skulle gå utan hinder för Julia och Louise var dock självklart - men spännande att se vad som händer med Julia!
 
THE GRAND TOUR 1X01 The Holy Trinity | Den här serien kanske inte passar in här? Men den har ändå haft premiär nu och jag tänker skriva om den! Nu har vi nya Top Gear. Något jag faktiskt har sett fram emot ganska länge nu. Först blev jag ganska chockad över hur långt avsnittet var! Men det blev bra! Jag tyckte inte om när dem pratade i sin studio - visst var det lite stelt? Men jag tyckte om allt dem gjorde med bilar, samt vad dem gjorde med alla skådisar. Jag är positivt inställd till det här!
 
LEGENDS OF TOMORROW 2X06 Outlaw Country | Det här var inte ett bra avsnitt, tråkigt nog. De senaste avsnitten av Legends of Tomorrow har faktiskt var väldigt bra - allihopa, men det här leverade inte. Jag förstod egentligen inte alls varför dem tyckte att dem behövde göra ett till western avsnitt. Det var inte viktigt för storyn och det fungerade inte alls bra. Det enda som var kul, ärligt nog, var att dem i slutet nämnde crossovern - samt att dem börjar lägga upp för en love story mellan Rory och Vixen!
 
SPEECHLESS 1X07 T-h-a-Thanksgiving | Den här serien är otroligt ouppmärksammad - vilket är tråkigt! Den är otroligt speciell, tycker jag ändå, vilket gör den så bra. I det här avsnittet fick vi uppleva thanksgiving hos familjen - vilket dem gjorde till ett spel egentligen. Jätte underhållande att kolla på och roligt att dem kom till att dem made up! Skattar högt ungefär en gång i minuter till den här serien. Så så härlig!
Postat av: Katrine Larsson

Trodde samma som dig när jag såg Frequency kändes som att Nightingale skulle vara på den där lägerplatsen eftersom han alltid är ett steg före.

Håller med dig om Pitch, serien har inte blivit dålig men det känns som att den har "fastnat" men det verkar ju ändå som att Mike har känslor för Ginny.

2016-11-22 @ 15:26:50
URL: http://serieexecutioner.blogg.se/
Postat av: Emilia

Tycker Notorious fortfarande levererar vilket är tråkigt eftersom det bara finns ett avsnitt kvar och jag tror att den tyvärr inte får en till säsong. Hoppas bara att de lyckas knyta ihop säcken!

Håller med om Frequency att veckans avsnitt var det läskigaste hittills.

Kollar du fortfarande på Designated Survivor? Ser att den står med i serieschemat men du har inte skrivit om den på ett bra tag!

Svar: Designated är kvar!! Tycker bara att serien inte är så intressant längre, så skriver inte lika mycket om den! Den är inte med i "veckans serier" heller då jag oftast ligger ett avsnitt bakom haha
Emelie Karlsson

2016-11-27 @ 15:16:00
URL: http://linusdotter.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)


URL/Bloggadress:


Kommentar: